/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rossz embernek adták át a Panamera kulcsát

2016. augusztus 10. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nagy blama történt egy amerikai hotelben, amikor annak inasa a parkolóházban a tulajdonos helyett egy vadidegennek adta át a 30 millió forintot érő Porsche slusszkulcsát. Az így ellopott Panamerát azóta sem látta senki.

Ha még emlékszünk az Eddie Murphy által alakított Axel Foley karakterére a Beverly Hills-i zsaru 3. részében, akkor talán az a jelenet is megvan, amikor Axel egy hamis gyanú miatt menekülésre kényszerül és parkolósfiúnak kiadva magát elköt egy drága autót.
porsche4n-2-web
Ennek épp a fordítottja játszódott le tavaly egy amerikai hotelban Texas államban. A houstoni Double Tree by Hilton szálloda parkolójában ugyanis egy idegen jelent meg azzal a szöveggel, hogy szobakártyáját fenn felejtette, de sietnie kell, úgyhogy kérné az autója kulcsát, amely egész véletlenül egy Porsche Panamera.
porsche4n-1-web
Sajnos az inas mindenféle ellenőrzés nélkül át is adta azt a férfinak, aki ezután köddé vált a német sportautóval együtt, így amikor megjelent az igazi tulajdonos, megdöbbenve vette tudomásul, hogy 30 millió forintot érő kedvence nincs sehol.

Mivel azóta sem lett meg, a Panamera eredeti gazdája beperelte a szállodaláncot, a menedzsmentet és az inasokat alkalmazó Enterprise Parking Services-t is. Persze a hotel rögtön a külső cégre mutogat, akik viszont azzal szeretnének kibújni a felelősség alól, hogy a biztosításuk nem terjed ki lopásra, így hatalmas mínuszt jelentene a kár kifizetése a számlán.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/