/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sebastian Vettel egyedi Ferrari California T-je

2015. augusztus 22. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy különleges díszítésű Ferrari Californiát kaptak lencsevégre Bolognában, ami valószínűleg a Forma-1 négyszeres bajnokáról elnevezett Vettel Edition kiadás. A modell piros és fekete színekkel operál, amikhez tökéletes kontrasztot jelentenek a fehér elválasztó csíkok.

Egy egyedi Ferrari California T modellt fotóztak le Olaszországban kívül-belül egyaránt.

A valószínűleg Vettel Edition kiegészítőnévvel illetett négykerekű külsején a szokásos piros alapszínt figyelhetjük meg, amit a tető és a küszöbök fekete fényezései, illetve az ezeket elválasztó fehér csík tesz különlegesebbé. Az imént említett elemek mellett a tükrök és a felnik is megkapták a „sötétítést”, míg a hatalmas féknyergek a karosszéria színével harmonizálnak.

A kabinban szintén a karosszérián megfigyelhető színkombináció tűnik fel mindenhol –a fehér kihagyásával – míg a szénszálas kormány alja megkapta az olasz zászlót, a középkonzolon található három gomb (R, Auto, Launch) karimája pedig annak színeit. Az egyik képen továbbá megfigyelhető a vészhelyzetekre beépített tűzoltó készülék piros cérnával öltött fekete táskája az anyósülés előtt a küszöb mellett.

Ha minden igaz, az autó a Belga Nagydíj előtt mutatkozik be vasárnap.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/