Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Škoda Fabia Combi kirándulásokhoz

2018. november 12. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

Két hónappal a Škoda Fabia átfogó dizájn- és műszaki frissítését követően a cseh autógyártó most egy terepes megjelenésű Scoutline változatot mutat be. A Škoda Fabia Combi Scoutline markáns matt fekete és ezüstszínű karosszéria-kiegészítőkkel, illetve 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsákkal érzékelteti kalandra született egyéniségét. Az új változat bizonyos európai piacokon, a Fabia Combi minden motorváltozatával és normál színével rendelhető.

A Fabia Combi Scoutline modellspecifikus, ezüstszínű betétekkel kiegészített matt fekete első légterelővel erősíti új tervezésű hűtőrácsa és keskenyebb fényszórói dinamikus összhatását. Kerékjárati és küszöbborításai ugyancsak matt feketében, míg külső visszapillantó tükreinek házai és tetősínjei ezüstszínben tűnnek fel. A hátsó lökhárító és a diffúzorelem az első légterelőhöz hasonlóan a matt fekete és az ezüst színkombinációja. A Scoutline változat alapkivitelben 16 colos „Rock” könnyűfém keréktárcsákkal készül, míg kívánságra a csiszolt antracitmetál felületű, 17 colos Braga könnyűfém keréktárcsák is rendelkezésre állnak.

A Fabia Combi Scoutline a Fabia sorozat MPI- és TSI-erőforrásaival kapható, amelyek egyaránt háromhengeres, 1,0 liter öszlökettérfogatú konstrukciók és a jelenleg legszigorúbb Euro 6d-TEMP előírásoknak is megfelelnek. Az automatikus motorleállítás és -indítás, valamint a fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás rendszere szintén az alapkivitel része. A két TSI-erőforrás benzinmotor részecskeszűrővel is rendelkezik.

A Fabia Combi Scoutline természetesen a nemrég felfrissített Fabia-sorozat minden további fejlesztésének előnyeit is kínálja. A Škoda modellpalettájának harmadik legnagyobb darabszámban értékesített tagja 2018 augusztusában még markánsabb külsőt, valamint új üléskárpitokat és műszerfalat kapott. Első ízben szerepelnek a Fabia kínálatában a kívánságra rendelhető LED-fényszórók és az ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpák, illetve olyan fejlett vezetői segédrendszerek, mint a távfény-asszisztens, a sávváltást segítő rendszer és a hátsó keresztirányú forgalom asszisztens.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!