Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Solymászkészlettel is kapható a Bentley Bentayga

2017. május 20. 16:30   |   DG
címkék:  

A solymászatot a királyok sportjának tartják a Közel-keleten, ezért a Bentley számára fontos volt, hogy egy luxuskivitelű, ugyanakkor praktikus és strapabíró solymászkészletet kreáljon Bentayga SUV modelljéhez. Az egyéni elképzeléseket megvalósító Mulliner részleg által kézzel készített készlet a csomagtartóban kapott helyet, s mindent felszerelést tartalmaz, amire egy profi solymásznak szüksége lehet.

A Bentayga Falconry by Mulliner készlet két egyedi kivitelű, parafa borítású dobozból áll. Egy kihúzható polcon állnak, így könnyű hozzájuk férni. A zongoralakk fekete fiókkal kiegészített nagyobbik dobozban minden megtalálható, ami a sporthoz nélkülözhetetlen: bőrből készült, kézzel varrt szemtakaró sapkák, kesztyű, távcső és műholdas madárkövető. A kisebbik tárolóban három fém flaskát és poharakat, egy takarót és pótruhákat helyeztek el.

A készlet része a hordozható ülőke és a középkonzolon elhelyezett pányva is, valamint a különleges, fa intarzia a műszerfalon. A szálló kerecsensólymot ábrázoló intarziát a Mulliner mesterei kilenc nap alatt készítik el, a világ minden pontjáról származó 430 különböző fadarabból.

Az Európában és Ázsiában honos kerecsensólymot már ősidők óta használják vadászatra és ma az egyik legkeresettebb és legértékesebb madár. A kiemelkedő példányokért akár 1 millió dollárt is megadnak a solymászok.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!