/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Soros György 35 millió dolláros részesedést vásárolt a Teslában

2018. május 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A magyar származású milliárdos is jelezte elköteleződését az elektromobilitás felé, mikor legutóbb 9,46 milliárd forint értékben vásárolt átváltoztatható kötvényeket a Tesla javára, így beleszólva a cég részvényeinek alakulásába.

Ahogy azt már megírtuk a Piac & Profiton, a magyar származású üzletember, Soros György nem kis összeget fektetett a Tesla elektromos autókat készítő cégbe, amikor 35 millió dollár (9,46 milliárd forint) értékben vásárolt nem részvényeket, hanem egyfajta hibrid terméket, átváltható kötvényeket, melyeket tulajdonosa – bizonyos feltételek teljesülése esetén – előre meghatározott időpontokban, előre meghatározott számú részvényre válthat át.

Ezzel igencsak jót tett a cégnek, miután a vártnál rosszabbul fogadták a 3-as modellt, amely csalódást okozott az embereknek, köztük a befektetőknek, így elkezdtek csökkenni a részvények értékei.

A 87 éves milliárdos cége, a Soros Fund Management még az év első három hónapjában kötötte meg az üzletet, melynek részleteiről nem tudni, az viszont biztos, hogy ez már nem az első kapcsolata az üzletembernek a céggel, ugyanis korábban rendelkezett némi részvénnyel a Tesla Motors-ban, melyeket a tavalyi évben adott el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/