/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Speciális kiadás jön a Citroën C5-ből

2020. május 20. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

A Citroën újabb modellel, a C5 Aircross-szal bővíti átfogó speciális szériáját, a C-Series-t. A „C-Series” elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. A speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi változattól, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.

Magyarországon a C5 Aircross SUV a C-Series speciális széria harmadik modellje a C3 Aircross és a C4 Cactus után. Magyarországon a C5 Aircross SUV C-Series a modell motorkínálatának bármely elemével elérhető.

Az Európában 2019-ben bemutatott C5 Aircross SUV-nek sikerült kivívnia helyét a kompakt SUV-k erős verseny jellemezte szegmensében. Bevezetése óta több mint 130 000 példányban kelt el, és ezzel a Citroën márka második legnagyobb darabszámban eladott személyautó modellje volt 2019-ben. Új színt hozott a szegmensbe: különleges dizájn, referenciaértékű variálhatóság és egyedülálló kényelem a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek, az Advanced Comfort üléseknek, a 3 teljes értékű hátsó ülésnek, és a Best in Class csomagtartónak (580-720 l)  köszönhetően.

A C5 Aircross SUV 20 vezetéssegítő berendezést kínál, többek között a Highway Driver Assist csomagot (2. szintű autonóm vezetés), és számos kapcsolódási technológiát. A modell ősztől plug-in hibrid változatban is elérhető lesz Magyarországon.

A C3 Aircross SUV és a C4 Cactus után a Citroën a C5 Aircross SUV-n is bemutatja új speciális szériáját, a C-Series-t, melynek „C” betűje egyszerre utal a Citroën kezdőbetűjére, a kényelemre mint márkaértékre és a modellek karakteres dizájnjára. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.

Külsejére nézve a C5 Aircross C-Series tovább erősíti a C5 Aircross SUV modell design és személyre szabási ütőkártyáit. Új színcsomaggal, az eloxált mélyvörössel gazdagodik a kínálat, amely a korábbi piros színcsomag helyére lép. Az elegáns és dinamikus mélyvörös dekorelemek az Airbump ajtóvédő elemeken, az első lökhárítókon és a tetőcsomagtartó rudakon lelhetők fel. Az első sárvédőket különleges „C-Series” domborlogó díszíti. Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át (acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (Perla Nera fekete) terjedő árnyalatokkal harmonikus, kifinomult és eredeti megjelenés alakítható ki, és akár kétszínű változatban is rendelhető. Az utóbbinál a karosszéria alapszínéhez Perla Nera fekete tető társul.

A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad. A szürke műbőr műszerfalon fehér díszvarrással ellátott pánt található. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. A belteret elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek teszik teljessé.

A C5 Aircross C-Series változat a modell magyarországi motorkínálatának összes tagjával elérhető (130-180 LE benzines és dízel motorok).


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/