/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Speciális kiadás MINI kabrióból

2012. február 06. 20:01   |   Autoblog
címkék:  

Egyedi színek és utastéri anyagok jellemzik az új limitált kiadású MINI Convertible Highgate modellt, amely London legexkluzívabb lakónegyedéről kapta a nevét. A négyüléses kabrió az individualistáknak és a brit „kúlságot” keresőknek szól. Négyféle erőforrással kerül piacra, ez év tavaszától.

A mérnökök új karosszéria és vászontető színárnyalatokat, továbbá újfajta könnyűfém felniket találtak ki a MINI Highgate-hez. Új külső szín például az „Iced Chocolate" barna metál, amelynek pigmentjei kékes csillogást eredményeznek napsütésben. Ehhez idomulva a vászontető is enyhén „metálos" beütésű. Jól passzol a képbe a csak ehhez az autóhoz elérhető barna/fekete színű, kék szegélyű csíkozás is.

A Highgate kabrió modell kívánságra egyedileg kikevert éjfekete (Midnight Black) és fehér (White Silver) fényezéssel is választható. A külső tükörházak minden esetben a karosszéria színét kapják. A 17 hüvelykes fémszínű Double Cross kerekek is a limitált kiadású MINI Convertible Highgate tartozékai. A küllők elrendezését a brit zászló ihlette.

A kabinba csokibarna bőrkárpitozású, kék szegélyű üléseket szereltek, amelyeket világos színű varrással tettek még előkelőbbé. Ezen kívül rozsdamentes acél pedálok, csiszolt alumínium díszítések, krómozott kezelőszervek, valamint barna szegélyű szőnyegek emelik a színvonalat.

A MINI Convertible Highgate Cooper (122 LE), Cooper S (184 LE), Cooper D (112 LE) és Cooper SD (143 LE) kivitelben lesz elérhető. A motorokhoz hatfokozatú kézi váltót kapcsolnak, de felárért hatsebességes automatával is felszerelhetők az autók. Az új, tavasztól megvásárolható MINI Highgate kabrió modell egyébként London legexkluzívabb lakónegyedéről kapta a nevét, amely történelmi épületeiről és gyönyörű zöld parkjairól ismert.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/