/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Speciális Mercedes CLS kiadás ínyenceknek

2009. január 05. 18:58   |   Autoblog
címkék:  

A sokak által legszebb Mercedesnek kikiáltott CLS-nek nagyon jól áll a szürke selyemfényű festés, még inkább kihangsúlyozza karosszériája vonalait.


A világszerte nagy sikernek örvendő, divatot teremtő négyajtós Mercedes kupéból, a CLS-ből már rendelhető az exkluzív Grand Edition változat, melynek legfőbb jellegzetessége a matt festése. A sokak által legszebb Mercedesnek kikiáltott CLS-nek nagyon jól áll a szürke selyemfényű festés, még inkább kihangsúlyozza karosszériája vonalait. Az újdonságot emellett egyedi AMG könnyűfém felnikkel, különleges designo bőrbelsővel, tetőablakkal és intelligens Bi-Xenon fényszórókkal látták el. A CLS Grand Edition négyféle erőforrással rendelhető, a kiszállítások márciusban indulnak.


Az egyedi selyemfényű festést, mely szépen kiemeli a négyajtós kupé kontúrjait, “designo magno platinum”-nak nevezték el a Mercedesnél. A matt szürke festés nemcsak különlegesen néz ki, hanem fokozottan karcálló és portaszító is. Azért a Grand Edition vevők négyféle metálszín közül is választhatnak: obszidián fekete, iridium ezüst, vörös és szürke. Ha engem kérdeznek, én biztosan a matt CLS-re voksolnék. Esetében nemcsak a lemezek, a hűtőrács is ezt az egyedi szürke színt viseli, a kanyarodófénnyel kiegészített intelligens Bi-Xenon fényszórók környezete is matt szürke. A külső módosítások sorát az ötküllős, 18 colos AMG könnyűfém keréktárcsák zárják, melyeket titániumszürkére fényeztek. A görgőkre elöl 245/40-es, hátul 275/35-ös gumikat feszítettek.


Az utastér szürkeségét alapesetben nemes barna bőrkárpitozás és babérfa dekoráció oldja. A tetőkárpit antracitszínű szarvasbőr. A vevők ezen kívül kérhetnek homokszínű, fekete, vörös, vagy kétféle árnyalatú világos bőrhuzatot; a fabetétek fényes vagy lakk felületkezelést kaphatnak. A sportpedálok szintén az alapfelszereltség részét képezik. A COMAND APS multimédiás rendszerért és a Bluetooth kihangosítóért sem kell fizetni.


A Grand Edition belépőmodellje a háromliteres, 231 lóerős CLS 280, de az autó rendelhető például a közvetlen befecskendezéses, 3,5 literes, 292 lóerős CGI V6-os motorral is.  A Mercedes-Benz CLS Grand Edition indulóára 67 294 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/