/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportkombit faragtak a Renault Mégane-ból

2012. november 20. 17:00   |   Autoblog
címkék:  

A Renault korlátozott darabszámban piacra dob egy 220 lóerős turbómotorral és RS futóművel felvértezett különleges Mégane kombit. Az egyedi kinézetű Mégane Estate GT 220 értékesítése Franciaországban már ebben a hónapban megkezdődik, de az autó csak 12 országban lesz megvásárolható.

A kombi Mégane-ba ültetett 2 literes turbómotor ugyanaz, mint ami a Mégane RS kupét hajtja. Teljesítménye 220 lóerő, nyomatéka 340 Nm, és Start/Stop rendszerrel is felszerelték. Szabványos fogyasztása csupán 7,3 liter 100 kilométeren, széndioxid-kibocsátása pedig 169 g/km, így nem terheli szükségtelen mértékben a környezetet.

A felpaprikázott kombi Mégane alá a Renault Sport mérnökei az RS sportváltozat futóművét tették be, sőt, az egyedi 18 hüvelykes felnikre ugyanazokat az abroncsokat húzták. Az elektromos szervokormány egyedi kalibrálást kapott és a fékrendszert is a nagyobb feladathoz méretezték.

A Mégane Estate GT 220 kívülről a fényes fekete részletekről ismerhető fel; ilyenek a tükörházak, az első légbeömlők, a tetőlécek, a diffúzor, de a „Serdard” felniket is ilyen színűre festették. Az utastérben a különleges acél váltógomb és a számozott ‘GT 220’ plakett mutatja, hogy exkluzív Mégane kivitelben ülünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/