/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportos kiegészítőket kapott a Volkswagen egyterű

2016. február 09. 16:35   |   Autoblog
címkék:  

Immár a Volkswagen Golf egyterűsített verziója, a Sportsvan is rendelhető R-Line kiegészítőkkel. Az ügyfelek dinamikusabbá varázsolhatják az autók külsejét és belsejét is, a csomag ára 1105 eurótól indul.

Rendelhető csak külső R-Line csomag, de a Sportsvan kompletten is felöltöztethető. A külső R-Line csomag új, széles légbeömlőkkel tűzdelt első és fekete diffúzor-elemes hátsó lökhárítót, mélyre húzott küszöbidomokat, továbbá sötétített hátsó lámpákat, krómozott kipufogóvégeket és anodizált ezüst tetősíneket foglal magában.

A belső R-Line csomag része a „Race” dizájnos üléskárpit, az R-Line logós multifunkciós bőr sportkormány, a szürke díszvarrások, a rozsdamentes acél pedálok és lábtartó, valamint az R-Line logós alumínium küszöblécek. A komplett R-Line csomag 1800 euróba kerül, ám ha valaki csak autója megjelenését szeretné feldobni, elég 1105 eurót költenie.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/