/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportos ruhát öltött a Lexus UX

2020. december 03. 20:10   |   Autoblog
címkék:  

Fiatal, nagyvárosi ügyfeleinek kedvére teremtette meg városi crossoverének új kivitelét a Lexus. Az UX Sport kívül látványos optikai részletekkel hívja fel magára a figyelmet, az utastérben pedig a méretosztályban eddig szokatlanul magas minőséggel és igényességgel várja az ügyfeleket a nyugat-európai piacokon már idén decembertől.

Rég elmúltak azok az idők, amikor egy szabadidőjármű nem lehetett sportos – már maga a nemzetközi porondon használt SUV elnevezés is a dinamizmus és a praktikum metszetében helyezi el az emelt hasmagasságú, de modern személyautós alapokra épülő családi járműveket.

A Lexus is meghallotta az idők szavát, és felülről építkezve elkezdte sportos hangulatú modellekkel bővíteni szabadidőjárműveinek kínálatát. A 2018-ban bemutatott, fekete-fehér színvilágú Lexus NX Sport után tavaly nyáron a Lexus LX, idén kora ősszel pedig a Lexus RX kapott dinamikus megjelenésű, exkluzív felszereltségű Sport variánst.

Most a kínálat (jelenlegi) legkisebb tagjára, a Lexus UX városi szabadidőjárműre került a sor. A módosítások sorát a fekete hűtőmaszk nyitja, amelyet sötétített házú, kettős LED-es fényszórók fognak közre. Feketék a külső tükrök és a tetősínek, de a 18 colos keréktárcsa is – ha ez túl sok volna, sötétszürke 17 colos könnyűfém kerekekkel is választható a fiatalos modell.

Ennyi fekete elem mellett persze a fehér fényezés adja a legerősebb kontrasztot, de további hét karosszériaszín is rendelkezésre áll. Belül viszont nincs apelláta: az összes kárpitozott felületet a különleges fekete Tahara szintetikus bőr borítja.

Az új Lexus UX Sport még az év vége előtt forgalomba kerül az európai piacokon, hazai bevezetése egyelőre nem várható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/