/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportosra vette a figurát a Škoda Scala és a Kamiq

2019. szeptember 06. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda Scala és Kamiq modelljét is piacra dobja a sportos Monte Carlo csúcskivitelben, amely rendkívül népszerű a vásárlók körében. A Scala és Kamiq Monte Carlo modellek a cseh márka gazdag ralitörténelme előtt tisztelegnek és közös jellemzőik a fekete karosszériadíszítések, továbbá az egyedi, sportos hangulatú belső tér. Mindkét új Škoda a hamarosan nyíló Frankfurti Autószalonon áll a közönség elé, az értékesítésük októberben indul.

Az először 1911-ben megrendezett Monte Carlo Rally a legnagyobb tradícióval bíró futam a WRC sorozatban. A Škoda is itt érte el a legnagyobb ralisikereit. 1936-ban például egy Škoda Popular Sport a kategóriája második helyét szerezte meg, míg 1977-ben Škoda 130 RS futott be elsőként és másodikként is a célba. A Fabia rali kivitelei is rendkívül sikeresek voltak ezen a futamon. A Scala Monte Carlo és a Kamiq Monte Carlo ezeket a legendás járműveket és győzelmeket elevenítik fel.

A két modell karosszériáját fekete díszítőelemek tarkítják. Az alsó lökhárítórács és koptató, a hűtőmaszk, továbbá a full LED-es fényszórók és a nappali világítás betétjei egyaránt feketék. Ezt fekete típusfeliratok, fekete tükörházak és könnyűfém felnik egészítik ki, Monte Carlo dizájnnal, 17 vagy 18 colos méretben. Az első fekete toldatot fekete küszöbbetétek és fekete hátsó diffúzorbetét egészíti ki. Ezen kívül az ablakkeretek is feketék és a B-oszloptól hátrafelé az üvegek sötétítettek. A Scala Monte Carlón alapfelszerelés a panorámatető, a meghosszabbított hátsó ablak és a fekete hátsó légterelő. A Kamiq Monte Carlo ugyancsak megkapja a panorámatetőt és fekete tetőléceket is felvonultat.

Az utasok állítható magasságú, integrált fejtámlás, speciális Monte Carlo dizájnú sportülésekben foglalhatnak helyet, s a dekorbetétek, illetve a műszeregység önálló kialakítást kaptak. A multifunkciós kormánykerék karimáját perforált bőr borítja és piros kontrasztvarrás díszíti, akárcsak a váltókart és a kézifékkart. A LED-es környezetvilágítás szintén piros színű. A pedálok alumíniumból készültek, a küszöbléceken pedig Scala, illetve Kamiq modellfelirat olvasható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/