/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportváltozat készült a Škoda Karoqból is

2018. augusztus 08. 16:35   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda októberben, a 2018-as Párizsi Autószalonon mutatja be kisebbik kompakt SUV modelljének gonoszabb változatát. A Karoq Sportline egyedüliként a 190 lóerős turbómotorral is elérhető.

180802-skoda-karoq-sportline_34front

A Škoda Karoq Sportline mindjárt az első pillantásra felismerhető, első sport-lökhárítója és exkluzív, 18 col peremátmérőjű, feketére fényezett „Mytikas” könnyűfém keréktárcsái kimondottan sportos fellépést kölcsönöznek számára. Kívánságra 17 colos „Ratikon” és 19 colos „Vega” könnyűfém keréktárcsák is rendelkezésre állnak, egyaránt fekete metál fényezéssel. Az elegáns stílusról a karosszéria színére fényezett, illetve fekete küszöbborítások, sötétített üvegek és fekete tetősínek gondoskodnak. Az első sárvédőkön Sportline plakett kapott helyet.

180802-skoda-karoq-sportline_34back

Az utastérben az ezüst kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült fekete sportülések tűnnek fel azonnal, amelyeket az új, háromrétegű légáteresztő Thermoflux-szövet borít, elsősorban nyáron kínálva fokozott kényelmet a bennülők számára. Az első ülésekben gerinctámasz is rendelkezésre áll. A multifunkciós sportkormányt fekete perforált bőr borítja, varrásai szintén ezüstszínűek. A sportos környezetet nemesacél betétekkel készített pedálok, fekete mennyezetkárpit és ugyancsak fekete tetőoszlop-kárpitok, illetve hangulatvilágítást is kínáló, LED-technikájú belsővilágítás-csomag teszi teljessé.

A Karoq Sportline extrafelszerelésként a Virtual Cockpit műszeregységgel is rendelhető, amely egy ötödik, a fordulatszám- és a sebességmérőt középpontba állító megjelenítést is kínál. Az LTE-modulnak és a WLAN-hotspotnak köszönhetően az utasok folyamatos internetkapcsolatot élvezhetnek. A Karoq Sportline karaktere igény szerint változtatható, az elektronikus menetstabilizáló rendszer pedig két fokozatot kínál.

180802-skoda-karoq-sportline_steering_wheel

Összesen négy gazdaságos és környezetkímélő erőforrás sorakozik a Karoq Sportline palettáján, közülük a 190 lovas 2.0 TSI benzines aggregátot kizárólag e modellváltozatához kínálja a Škoda. A két 2.0 TDI dízelmotor közül az erősebb ugyancsak 190 LE teljesítményű és hétfokozatú DSG-sebességváltón, illetve összkerékhajtáson keresztül juttatja a teljesítményt az útra. Az elsőkerékhajtású, 150 lovas 2.0 TDI változat alapkivitelében hatfokozatú, manuális váltómű látja el az erőátvitel faladatát. E modellhez opcióként áll rendelkezésre az összkerékhajtás, kívánságra hétfokozatú DSG-sebességváltóval. Az alapesetben ugyancsak fronthajtáshoz csatlakozó 1.5 TSI benzinmotor (150 LE) mögé szintén extrafelszerelésként rendelhető a hétfokozatú DSG-váltómű, illetve az összkerékhajtás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/