/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

STI tanulmányt mutatott be a Subaru

2015. április 02. 14:25   |   Autoblog
címkék:  

A New York-i Nemzetközi Autószalonon debütált a BRZ-alapú Subaru STI Performance Concept, amelyet teleraktak STI alkatrészekkel, igazi célja azonban a márka erősítése és az amerikai terjeszkedés elindítása.

Az STI Performance Concept tele van STI technológiákkal és alkatrészekkel, ilyen a felfüggesztése, a fékrendszere, de számos külső és belső kiegészítőt is kapott, többek között egyedi lámpatestekkel, 19 colos felnikkel, nagyméretű spoilerekkel és diffúzorral, valamint sportkipufogó-rendszerrel szerelték fel. A motorháztető alatt a japán Subaru GT versenyautókat hajtó, STI által tuningolt 2 literes turbós bokszermotor lakik, amelynek a teljesítményét nem árulták el, de valószínűleg 300 lóerő körül van.

A Subaru célja a tanulmányautóval nemcsak a tuning alkatrészek bemutatása, hanem egy amerikai terjeszkedés előkészítése is. A Subaru tervei között szerepel ugyanis az STI márkaként való bevezetése az USA-ban, amely STI kiegészítőket és komplett STI tuningautókat fog árusítani. Ami a motorsportokat illeti, a japán márka növelni fogja jelenlétét a Subaru of America’s Global Rallycross csapatban. A Subaru lépése nem meglepő, a márka legnagyobb piaca ugyanis az Egyesült Államok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/