/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szedán-crossover a Volvótól

2015. január 08. 15:25   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo a Detroiti Autószalonon leleplezi az S60 Cross Country modellt, amellyel a piac újabb területeit szeretné meghódítani. Az S60 Cross Country az első prémium szedán a Cross Country modellek robosztus dizájnelemeivel és képességeivel.

Hasonlóan a közelmúltban bemutatott V60 Cross Country modellhez, az S60 Cross Country is 65 milliméterrel emelt hasmagassággal, és ugyanazzal a hatékony összkerékhajtással érhető el, mint a „testvére”. Ezáltal válik minden eshetőségre alkalmas, stílusos összkerékhajtású modellé. Az S60 Cross Country Európában és egyes piacokon elérhető lesz elsőkerék-meghajtással is.

„Az S60 Cross Country az egyetlen modell a crossover szedánok szegmensében. Olyanok számára lesz vonzó, akik egy izgalmas, praktikus szedánt keresnek, de szeretnék élvezni egy crossover előnyeit,” mondja Alain Vissair, a Volvo Cars marketingért, értékesítésért és ügyfélszolgálatért felelős alelnöke.

A Volvo természet iránti szeretetére és skandináv örökségére reflektálva az S60 Cross Country 18” és 19” colos, magas profilú abroncsokkal lesz elérhető, amelyek biztosítják a kényelmet és a terepjáró képességeket is, de csökkentik a menetzajt.

Az S60 Cross Country három motorral lesz elérhető. A csúcsot az öszkerékhajtással párosított, 254 lóerős T5 benzinmotor képviseli, amely elérhető lesz Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában és Oroszországban. Emellett két turbódízel motor is választható, első- és összkerékhajtással. A Drive-E családhoz tartozó négyhengeres dízelmotor 190 lóerős és kétkerék-hajtás párosul hozzá, de az S60 Cross Country a jól ismert 2,4 literes D5 öthengeres gázolajossal is megrendelhető. Ehhez szériában jár a négykerék-hajtás.

Az S60 Cross Country tavasztól lesz rendelhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/