/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színátmenetes tetővel is megrendelhetők a MINI modellek

2021. július 08. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman extrafelszereltségeket egyesítő palettáján egy olyan új stíluselem vált elérhetővé, amely egyedülálló a kisautók mezőnyében. A MINI oxfordi gyárának innovatív karosszériafényezési folyamata lehetővé teszi, hogy a kiválasztott négykerekű kedvencek teteje háromárnyalatú, színátmenetes fényezést viseljen.

A MINI történetében évtizedes hagyománya van a sokszínűségnek. A tető kontraszt-fényezése először a klasszikus Mini hamisítatlan kisugárzását erősítette, a modern MINI világpremierje óta eltelt húsz évben pedig nem csupán a tető, de megannyi karosszéria-kiegészítő alkatrész végtelen színezési lehetősége gondoskodik arról, hogy az egyes MINI modellek még inkább kitűnjenek a tömegből. A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezéssel a négykerekű kedvencek személyre szabhatósága most újabb szintre lép.

Az innovatív tetőfényezés úttörője a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE volt. A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés első ízben a brit prémiummárka zöld újdonságához megrendelhető MINI Electric Collection részeként vált elérhetővé. A háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman új nemzedékének világpremierje óta a színátmenetes tetőfényezés már a három újdonsághoz is megrendelhető.

A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés a szélvédőtől egészen a hátsó légterelő szárnyig nyúlva kínálja a San Marino Blue, a Pearly Aqua és a Jet Black árnyalatok harmonikus, egymásba tetsző átmenetét. Az egyedülálló tetőfényezési megoldás a panoráma üvegtetővel és tetősín-párral is könnyedén észrevehető. A színátmenetes tetőfényezés az összes karosszériafényezési árnyalattal párosítható, kivéve a Chili Red metál, a British Racing Green metál és a MINI Clubman kiváltságaként megrendelhető Indian Summer Red metál árnyalatokat.

A tető kontraszt-fényezése még inkább kiemeli a MINI jellegzetes, hármas osztását: a karosszéria, az ablaksáv és a tető szinte párhuzamos, vízszintes vonalvezetése a márka egyedülálló stílusjegye. A tetőfényezés a MINI ügyfelének személyes preferenciáit tükrözi. A fehér, a fekete és az ezüst árnyalatú tetőfényezés modellváltozattól függően, gyárilag felvitt kiegészítőként érhető el. A MINI John Cooper Works modellekhez vörös árnyalatú tetőfényezés is megrendelhető. Sőt mi több, az eredeti MINI tartozékok részeként számos különböző tetőfényezési minta – például a brit zászló motívuma vagy versenyzászló-motívum – is elérhető utólagos extraként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/