/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színre lép az új Mitsubishi L200 pickup

2014. november 19. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mitsubishi Thaiföldön bemutatta a vadonatúj Triton pickupot (Európában L200), a márka egyik globális sikermodelljének legújabb változatát. Az új Tritont – amely kilenc év után most először lép teljesen megújult formában piacra – a Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. Laem Chabang Üzeme gyártja. A Triton thaiföldi modellváltozata már ma megjelenik a helyi márkakereskedésekben, és elődjéhez hasonlóan a bemutató után fokozatosan lép piacra az ASEAN országokban, Óceániában, a Közel-Keleten, Európában, Afrikában és Latin-Amerikában, s végül mintegy 150 országban lesz kapható.

A kifejezetten „sportcélú haszonjárműnek” tervezett új Triton egyszerre kínálja egy személygépkocsi kényelmes utasterét, valamint egy pickup használati értékét és megbízhatóságát. Az új Triton a személyautókéhoz hasonló csendes futást és rugózási komfortot kínál, amiben fontos szerepet játszik az új dízelmotor, a tökéletesített futómű, valamint a stratégiai pontokon elhelyezett hangszigetelő, hangelnyelő és rezgéscsökkentő anyagok alkalmazása.

A Single Cab, Double Cab és Club Cab kivitelekben gyártott új Triton háromféle motorral rendelhető meg. Az új 2,4 literes MIVEC turbódízel alacsony károsanyag-kibocsátással és nagy teljesítménnyel mozgatja az autót, s a kínálatban a jól bevált 2,5 literes turbódízel továbbfejlesztett változata és az elődmodellből már ismert 2,4 literes benzines erőforrás is szerepel.

Az új Triton egyaránt tökéletesen megfelel a magánjellegű, illetve az üzleti célú felhasználásra, és minden régióban a helyi igényekhez optimalizált karosszéria-, motor- és hajtáslánc kínálattal jelenik meg, ahogyan a funkcionális felszerelések listája is mindig az adott piacok elvárásaihoz igazodik.

A Mitsubishi immár 36 éve, 1978 óta gyárt pickupokat, amelyekből eddig több mint négymillió darabot értékesített világszerte. Az új Triton a Mitsubishi pickupok negyedik generációját képviseli; a pickup-gyártás a harmadik modellgeneráció idején került át Thaiföldre. A Laem Chabang üzem lassan a Mitsubishi Motors legjelentősebb globális gyártóegységévé növi ki magát; az idők során az üzem összesített gyártókapacitása 3,5 millió, exportkapacitása pedig 2,5 millió darabra növekedett. Az előző Triton 2005 augusztusában jelent meg, és ez év szeptemberéig összesen 1 260 000 darab talált belőle gazdára világszerte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/