/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szuperbiztonságos a Volvo XC90

2015. szeptember 02. 16:40   |   Autoblog
címkék:  

Az új Volvo XC90 öt csillagot ért el, és ezzel maximális teljesítménnyel zárta az Euro NCAP töréstesztet. Az XC90 száz százalékosan teljesített a biztonsági segédrendszerek tesztpontban, emellett minden idők legelső olyan gépkocsija, amely maximális pontszámot ért el az autonóm vészfékrendszert felmérő mindkét tesztben: az AEB City városi, illetve AEB Interurban országúti vizsgálaton.

Az XC90 emellett olyan fejlett gyalogosvédelmi funkcionalitással bír, amelyeket a független közlekedésbiztonsági ellenőrző szervezetek még nem is vizsgálnak. Ez is azt bizonyítja, hogy a svéd autógyártó továbbra is az autóipari biztonság élharcosa és első számú innovátora.

A Volvo ’Vision 2020’ jövőképében a svéd autógyártó már megfogalmazta célját, azt, hogy 2020-tól az új Volvókban senki se szenvedjen súlyos vagy halálos kimenetelű balesetet. Az XC90 ötcsillagos Euro NCAP eredménye egyértelműen jelzi, hogy a Volvo töretlen elhivatottsággal igyekszik megvalósítani a végső célt: a gépkocsit, amely minden körülmények között elkerüli a baleseteket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/