/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Talán a BMW M7 első tesztpéldányát kapták lencsevégre

2016. március 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, enged az emberek nyomásának a bajor gyártó, vagyis érkezőben az első M-es 7-es modell. Ennek egy lehetséges tesztpéldányát kapta le pár szemfüles lesifotós svédországi próbaútja közben.

Bár többször hangsúlyozta a BMW, hogy nem tervezi elkészíteni a 7-es sorozat M variánsát, egyre inkább úgy tűnik, mégis engednek a bajorok a nyomásnak

Legutóbb egy csapat lesifotós kapott le egy álcázott emblémájú, hatalmas fékekkel, kerekekkel és négy kipufogóvéggel megáldott példányt, amely többek szerint az M7-es egyik első tesztpéldánya lehet.

Ezzel ismét felerősödtek a pletykák, hogy a jelenleg csúcsot képviselő 760Li xDrive 6.6 literes V12-eséből eredő 610 lóerő hamarosan már nem lesz a legerősebb 7-es példány. Arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy az M-es verzió is ezt az aggregátot, vagy a jóval könnyebb, 4.4 literes ikerturbós V8-ast kapná. Utóbbi egység ugyanis jelenleg 600 lóerőt teljesít az M5 30 Jahre kiadásban, tehát még kéne rajta gyúrni, hogy méltó legyen a nagyobb testvér kellően rugalmas meghajtására. A kombinálást a konkurens Mercedes S-osztályának AMG variánsai sem könnyítik meg, hisz az S63-at V8-assal szerelik, míg az S65 mozgatásáról egy V12-es benzintemető gondoskodik.

Egyelőre sem a kinézetről, sem további menettulajdonságokról nem lehet tudni információkat, de annyi biztos, mire megjelenik a modell (talán jövő év vége felé), már akár ráncfelvarrást is kaphat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/