/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tavasszal érkezik az új Honda CR-V

2014. december 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Honda CR-V merészebb formával, új hajtásláncokkal és új belsőtér-koncepcióval igyekszik az európai vásárlóknak imponálni. A kompakt SUV-ot immár a végleges verziójában is szemügyre vehetjük. Jövő tavasszal kerül piacra.

A CR-V felvonultatja a tipikus Hondás stílusjegyeket, de a korábbinál kifejezőbb, dinamikusabb formavilágú, ami egyértelműen jót tett neki. A leglényegesebb változás a frontrészt érintette; itt a vékony, nappali fénycsíkot is tartalmazó fényszórók belefolynak a hűtőrácsba, az új lökhárító és alsó védőlemez pedig optikailag szélesíti és alacsonyabbnak láttatja az autót. A hátsó oldalablakok jellegzetes formája megmaradt, de sarkosabb kialakítású, hátul pedig újak a LED-es lámpák.

A CR-V-ben szériafelszerelés lesz a Honda új applikáció-alapú infotainment rendszere, a Honda Connect is, amelyet egy 18 centiméter átmérőjű érintőképernyőről lehet vezérelni. A rendszer gyors hozzáférést kínál a jármű információkhoz és multimédiás tartalmakhoz, mutatja a tolatókamera képét, Bluetooth interfésszel és MirrorLink technológiával kezeli az okostelefonokat. Funkciói között megtalálható az internetelérés, így az internet rádió is, kilenc előre installált applikációt vonultat fel, és Garmin műholdas navigációt futtat (opció).

A négykerék-hajtású Honda CR-V-be egy új, erősebb dízelmotort építenek, amely akár kilencfokozatú automataváltóval is párosítható. Az 1,6 literes i-DTEC négyhengeres 160 lóerőt és 350 Nm nyomatékot mozgósít. A széria hatfokozatú kézi váltóval csupán 130 g/km a széndioxid-kibocsátása, míg a 9-gangos automata szerkezettel 135 g/km, ami 20 százalékkal kedvezőbb a korábbi ötsebességes automatával szerelt változat értékénél.

A kétkerék-hajtású CR-V-ben ezzel szemben a jelenlegi modelltől származó erőforrásokat találjuk meg, minden esetben manuális váltóval párosítva. A kínálatot ennek megfelelően a 120 lovas 1,6-os i-DTEC dízel, valamint a 2 literes i-VTEC benzinmotor alkotja, amely 155 lóerőt ad le és immár megfelel az Euro 6 norma követelményeinek is.

Az új Honda CR-V jövő tavasszal kerül a márkakereskedésekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/