/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tavasszal érkezik az új MINI Cabrio

2016. január 28. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

2016 márciusában új nap virrad a kabriózás szerelmeseinek életében: e hónapban debütál a MINI márkakereskedéseiben a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorváltozattal és a 231 lóerős MINI John Cooper Works modellel.

Az új MINI Cabrio egy sor exkluzív felszereltségi opcióval teszi felejthetetlen élménnyé a nyitott tetős utazásokat, a brit kisautó-gyártó hamisítatlanul egyedülálló stílusában. Teljesen automatikus működtetésű textil teteje – amely a modell történetében most először teljes mértékben elektromosan nyitható és zárható – a MINI Yours opció különleges britzászló-motívumával is elérhető, miközben a bőséges extrafelszereltségek listáját a nyitott tetővel megtett idő-számláló (Always Open Timer), a kabrió üzemmóddal kiegészített duplazónás automata légkondicionáló és a MINI Connected alkalmazás csapadékra figyelmeztető funkciója színesíti.

A nyitott tetős vezetés élményének intenzitását és biztonságát mindeközben a csúcstechnológiás hajtáslánc és futómű-technológia, az extrém merev vázszerkezet és a rejtett borulásvédelmi rendszer garantálja.

A vadonatúj nyitott tetős négyüléses motorterébe háromféle benzines és kétféle dízelmotor kerülhet be, egytől egyig a legmodernebb TwinPower Turbo technológia innovációival felvértezve. Az új MINI John Cooper Works Cabrio a márka történetének legerősebb sorozatgyártású motorjával érkezik, a 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres turbómotor 231 lóerő maximális teljesítményét szabadítva az első tengelyre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/