/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tíz év garanciát ad a Maserati új autóinak motorjára és váltójára

2022. augusztus 05. 10:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán megelégelte az olasz autók megbízhatóságával kapcsolatos sztereotípiákat vagy csak ennyire biztos erőforrásainak jó működésében, mindenesetre 10 év garanciát ad új modelljeinél a motorokra és a váltókra a Maserati.

Sokszor bebizonyosodott már, hogy jó üzleti húzás garanciával magunkhoz láncolni a vevőt, ami igazából win-win szituáció mindkét félnek, hisz a gyártó tovább tudja érvényesíteni fizetős időközi szervizszolgáltatását, az ügyfél pedig nyugodt, hogy amit vett, sokáig jól fog szolgálni. Nincs ezzel baj.

Könnyen lehet, hogy a Maserati is ezért vezeti be Extra10 Garancia Programját, amely az erőforrás elemeire és a váltóra érvényes az újonnan vásárolt modellek esetében. Az egyelőre csak Egyesült Államokban, Kanadában és a közép amerikai régióban elérhető szolgáltatás 2022. október 1-étől él, és háztól-házig szolgáltatást is magában foglal. A szóban forgó elemek garanciája nem érinti az általánosan érvényes 4 vagy 5 év garanciát a többi alkatrészre, mely ezután is rendelkezésre áll.

„Az új szolgáltatás lehetővé teszi a Maserati számára, hogy egy olyan innovatív ajánlatot biztosítson minden ügyfelének, amely páratlan értéket ad az autós világban. – írta a gyártó közleményében, majd hozzátette: „A márka egyik fontos újdonsága, melynek célja autói értékeinek megőrzése hosszú időn át, miközben teljes nyugalmat garantál a top teljesítmény és vezetési élmény megőrzése mellett minden szigonyos modellnek”

Az Extra10 Garancia Program a jövőben érkező elektromos modellekre is vonatkozik majd – habár ez esetben sebességváltóról nem beszélhetünk.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/