/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Több mint 6 milliárd forintot adtak egy McLaren F1-ért

2021. augusztus 18. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren F1 a 90-es évek legjelentősebb szupersportkocsija, és mai napig a világ leggyorsabb szívómotoros autója. Csak 64 darab készült belőle, így ha néhanapján árverésre kerül egy, az hatalmas érdeklődést kelt. A Pebble Beachen megrendezett Gooding & Company árverésen most felbukkant egy makulátlan példány, és több mint 20 millió dollárért cserélt gazdát.

A most eladott McLaren F1 többszörösen is különleges kocsi. Egyrészt ez a 25. kiszállított példány, egyedi Creighton barna fényezést visel, utastere pedig világos és sötétbarna bőrrel kárpitozott. S a kilométerórája csak 387 kilométert mutat, tehát sem az első japán, sem a második amerikai tulajdonosa nem használta sokat. Másrészt az autóhoz jár a méretre készített bőröndszett, amely a szélső csomagtartókba passzol, egy ritka TAG Heuer karóra, egy aranyszínű titánium kulcskészlet, továbbá egy FACOM szerszámosláda.

A barna McLaren F1 eladási árát 15 millió dollár körülire becsülték, ám végül ettől jóval magasabb összegért kelt el. Adókkal és járulékokkal együtt 20,465 millió dollárt fizettek érte (kb. 6,15 milliárd forintot), ami a valaha értékesített legdrágább F1 modellé avanzsálta ezt az autót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/