/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Toyota Yaris Hybridekkel bővül a MOL Limo flottája

2023. február 16. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A Limo ügyfelek régi kívánsága válik valóra februártól: a városban és a női autóvezetők körében kiemelten népszerű Toyota Yaris hibrid kivitele is bekerül a MOL Limo flottájába. A környezetbarát kisautó a hosszú távú utazásokhoz is elegendő térkínálattal, és országos autópálya-matricával is rendelkezik.

MOL_Limo_Toyota_Yaris_Hybrid (1)

Februárban új családtag érkezett a MOL Limo csapatába: a különösen népszerű Toyota Yaris Hybriddel sokak kívánságát váltja valóra a közösségi autómegosztó. A Yaris Hybrid 2021-ben az autós szakújságírók szavazatai alapján az év autója volt, nem véletlenül: a külső méreteit tekintve kisautó könnyen helyet talál magának a városi forgalomban és parkolni is egyszerű vele, belül viszont sokkal inkább kompakt méretű, öt üléssel. A tapasztalatok szerint ezeket a tulajdonságokat különösen a női felhasználók és a városban vezetők értékelik nagyra.

MOL_Limo_Toyota_Yaris_Hybrid (2)

Ugyanakkor a Yaris Hybrid a hosszabb utakra is tökéletes megoldást kínál: tágas és a kellő dinamizmusa mellett az önvezetést támogató kényelmi funkciók is megvannak benne az autóutakon vagy a sztrádákon történő közlekedéshez. Ráadásul országos autópálya-matrica is jár hozzá, így a matricavásárlás költség- és időszükséglete is megspórolható vele.

MOL_Limo_Toyota_Yaris_Hybrid (1)

Az első 25 Yaris Hybrid már most elérhető a MOL Limo flottájában, a hónap végére pedig 100 környezetkímélő Yaris áll majd a Limo szolgáltatásait igénybe vevők rendelkezésére.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/