/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tragédia: sportautóikonok vesztek oda egy tűzesetben

2017. május 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak saját projektek, hanem ügyfelek autói is odalettek az angliai RB Motorsport székhelyén történt tűzesetben. Mire a tűzoltók megfékezték a lángokat, a Nissan Skyline, Ford Cosworth és egyéb ritka modelleknek már szinte csak a vázai maradtak meg.

Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a múlt heti, angliai Mawdesley-ben történt tüzet, melynek során az RB Motorsport műhelye teljesen leégett. Ezzel együtt a benne tárolt eszközök és járművek is a lángok martalékává váltak.

Mire a tűzoltók megfékezték a pusztító égést, a Nissan GT-R, Skyline, Ford Escort Cosworth és egyéb ritka és értékes modelleknek szinte már csak a váza maradt meg, ráadásul ezek nagy része ügyfelek autója volt, amit a cég a legjobban sajnál az egész történetben – a hivatalos közlemény alapján. Ebben leírják továbbá, hogy szerencsére senki sem sérült meg a tárgyak 99%-át elpusztító tűzben, valamint remélik, mihamarabb visszatérhet minden a normális kerékvágásba, ám addig mindenki megértését kérik

Addig is a cég egy ideiglenes irodával továbbra is várja a hűséges ügyfelek megrendeléseit a legkülönfélébb kiegészítőkre és alkatrészekre, de felhívta a figyelmet a hosszabb várakozási időre. Ami a károkat illeti, a cég biztosítója egyelőre még nem becsülte fel a pusztítás „értékét”, így a megsemmisült ügyfélautók tulajdonosainak is várnia kell még a kifizetésekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/