/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tuning és Retro Fesztivál a hétvégén Budapesten

2022. október 03. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

A Tuning Show és az Oldtimer Show szervezői egy különleges autós rendezvénnyel készülnek a hétvégén. A Magyar Vasúttörténeti Park október első hétvégéjén megtelik csodamasinákkal; tuningautók, szupersportkocsik és oldtimerek népesítik be a 10 hektáros területet és rengeteg kiegészítő program is várja a kilátogatókat.

image001

A fő látványosság a mozdony-fűtőházban lesz! A mai kor csúcsmodelljei a legszebb oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön tematika lesz a retró tuningautók, vagyis a felspécizett oldtimerek. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott költeményeken csodálkozhat majd a közönség.

A fesztivál családbarát! A gyerekeket hatalmas állatsimogató és interaktív termelőeszköz kiállítás várja. Saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. Ingyen használható játékok, kézműves foglalkoztató és díjmentes arcfestés is várja a gyerekeket. A tájházban a látogatók megkóstolhatják az igazi csabai kolbászt.

Hagyományőrző programokba és a magyar gasztronómiába is belekóstolhatnak a látogatók. A nagyobbik parkban háztáji vásár is lesz: Kézműves utca, Gasztro utca és Vásártér.

A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, a hatalmas Truman. Ki lehet próbálni a sínautót, a lóvasutat, a hajtányokat és a mozdonyforgatózást is.

A rendezvényre autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető. Motorkerékpárral és kerékpárral érkezőknek külön részt jelölnek ki a P1 jelű parkolóban.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk itt találhatók: www.trf.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/