/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Audi a rendőrség kötelékében

2013. december 17. 13:45   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi Hungaria ismét hozzájárult a közlekedés biztonságához: egy vadonatúj A3 Limousine rendőrautót adott át a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányságnak.

A gleccserfehér szedán egy 180 lóerős 1,8 literes turbómotorral felszerelt példány, amely a közúti közlekedésben szükséges gyors akciókat szolgálja. Számos csúcstechnológiájú információs rendszer, mint például az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatásai és a vezetői segédrendszerek, mint az Audi side assist vagy az Audi lane assist segítik a rendőrség eredményes munkáját. Az innovatív LED-fényszórók kiemelik az A3 markáns megjelenését és emelik a jármű tekintélyét, amelybe mindezek mellett megkülönböztető fény- és hangjelzést is beépítettek.

Az A3 Limousine a harmadik modell, amellyel az Audi Hungaria segíti a megyei rendőrség munkáját. A vállalat 2005-ben és 2008-ban egy-egy TT Coupét adott át a rendőr-főkapitányságnak, amely autók azóta is a magyar utakon teljesítenek szolgálatot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/