/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Ford Mondeo és S-MAX Frankfurtban

2013. szeptember 16. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Az új S-MAX tanulmány a következő generációs S-MAX buszlimuzin előfutára. Látványos dizájn, kézműves minőségű kidolgozás, fejlett technológiák és rugalmasan alakítható kabin jellemzi, de számos új technikai megoldás is került bele, mint például az AppLink rendszerrel kiegészített Ford SYNC, aminek segítségével az autós vezetés közben hangutasításokkal vezérelheti okostelefonjának alkalmazásait, valamint a vezető szívverését ellenőrző EKG Szívritmusfigyelő Vezetőülés.

Az S-MAX tanulmány magasra húzott hűtőrácsa és a hátrafelé elnyúló, organikus LED fényszórói a Ford legújabb globális formanyelvét szemléltetik; a motorháztető szinte törés nélkül folytatódik a meredeken megdöntött szélvédőben, s a vonalak a tető lendületes ívében futnak tovább. A sokoldalúan variálható utaskabin ülésrendszere a négyszemélyestől a hétszemélyes konfigurációig mindenféle változatban beállítható. A kabin első része a vezető köré épül; a műszerfal, az ajtópanelek és az innovatív tetőkialakítás kiváló térérzetet kelt, s a kiváló minőségű anyagok kifinomult légkört varázsolnak az utasok köré.

Az Ford S-MAX tanulmány számos modern biztonsági és kényelmi technológiát is felvonultat, például az Ütközés előtti asszisztenssel kiegészített Intelligens Védelmi Rendszert, ami felismeri az úttestre tévedt gyalogosokat, és ha ütközésveszély fenyeget, automatikusan fékez. A kétnézetű képernyőn külön-külön képek jeleníthetők meg a vezető és az első utas számára: miközben a vezető az autózás közben fontos információkat látja, az első utas ugyanazon a képernyőn akár egy filmet is nézhet.

A Ford másik újdonsága, hogy egy különleges, magas szintű termék- és vásárlói élmény programot vezet be Vignale néven. A Vignale program része a járművel együtt járó különleges szolgáltatások hosszú sora, beleértve a szervizelt autók be- és hazaszállítását, a jármű egész élettartamára kiterjedő ingyenes autómosást, vagy az exkluzív rendezvényekre szóló meghívásokat. Az új autójukat átvevő vásárlókat a kereskedés vezetője köszönti, aki az autó névre szóló átvételi dokumentációját egy bőr irattartóban nyújtja át.

A Ford úgy döntött, hogy új Vignale koncepcióját a Ford Mondeo exkluzív, kifinomult kidolgozású négyajtós limuzin és kombi kivitelén mutatja be, elegánsan egyesítve a tradicionális luxusautó-építés legjobb hagyományait a modern dizájn- és anyaghasználati trendekkel. Az autó intelligens technológiái közt megtalálható a Tolatókamerával kiegészített első-hátsó Parkolóasszisztens, ami megkönnyíti a parkolást. Az utastér jellegzetességei közt szerepel még az ajtók kartámaszainak bőrborítása, valamint az ülések “Vignale” kidolgozású, különlegesen lágy tapintású kárpitozása, ami a kormánykeréken, a műszerfalon, a középkonzolon, az ajtóborítás felső részén és a középső kartámaszon is megismétlődik.

A Mondeo Vignale jellemzői a 20 colos, krómbetétekkel díszített könnyűfém keréktárcsák, az egyedi lökhárító- és hűtőrács-kialakítás, illetve az exkluzív Nocciola fényezés; idővel mindez megjelenik majd a Ford egyre szélesedő kínálatában. Az autó 2015-ben kerül forgalomba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/