/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új kompakt Škoda SUV Indiának

2020. január 09. 20:20   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda két skiccet tett közzé új tanulmánymodelljéről, amely az indiai piac számára készülő kompakt SUV előfutára. A Vision In Új-Delhiben, az Auto Expo 2020 (február 5-12.) során jelenik meg első alkalommal a nyilvánosság előtt és még idén megkezdődik a gyártása is.

200107_skoda_vision_in-1

Az első dizájnrajzon a megjelenésében kimondottan erőteljes hatást keltő SUV-koncepció eleje látható, amelynek vizuális összhatását a széles motorházfedél mellett a masszív bordákkal kiformált, impozáns Škoda-hűtőrács határozza meg. A két részre osztott fényszórók különösen keskeny felső egységei egészen a hűtőrácsig nyúlnak, alattuk pedig nagyméretű szélső légbeömlő nyílásokkal kialakított, robusztus első lökhárító, valamint masszív alumínium első légterelő húzódik.

A másik rajzon az egyértelműen strukturált, markáns farkialakítás jelenik meg, határozottan körvonalazott, háromdimenziós hátsó lámpákkal, a fényvisszaverő elemeket pedig kiegészítő vízszintes fénycsík köti össze. A far közepén kiemelt helyet kapott a megvilágított Škoda felirat, az alatta ívelő hátsó lökhárítóban pedig integrált alumínium diffúzor tűnik fel.

200107_skoda_vision_in-2

Az India 2.0 projekt keretében a Škoda vezeti a Volkswagen-csoport márkáinak tevékenységét az indiai szubkontinensen. A moduláris keresztmotoros platform MQB-A0-IN változatának alapjain – amelyet a cseh autógyártó Indiára és az indiai ügyfelekre összpontosítva fejleszt – az egyes márkákon átívelően több Škoda és Volkswagen modell is készül majd. Az új lokalizált szubkompakt platformot a Škoda Vision In modellben alkalmazzák első ízben.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/