/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új márkát vezet be a Volvo

2018. július 05. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A prémium autókat gyártó Volvo Cars bevezeti a vadonatúj ‘M’ márkát, amely személygépkocsik és szolgáltatások megbízható, igény szerinti rendelkezésre bocsátásával egészíti ki a vállalat globális mobilitási tevékenységeit. Az alkalmazáson keresztül elérhető ‘M’ kiismeri a felhasználó igényeit, preferenciáit és szokásait, így személyre szabott kapcsolatot alakít ki az ügyféllel. Az ‘M’ márka 2019 tavaszán, Svédországban és az Egyesült Államokban debütál.

The new Volvo XC60 T6

„A Volvo Cars kezd jóval többé válni egy egyszerű autógyártónál. Tisztában vagyunk azzal, hogy a nagyvárosi ügyfelek újraértékelik az autó birtoklásának hagyományos koncepcióját. Az ‘M’ fontos része a jelenségre adott válaszunknak. Új küldetésünk, a ’Mozgás szabadsága’ égisze alatt átalakulunk, hogy közvetlenül a fogyasztóknak nyújthassuk szolgáltatásainkat.” – mondta Håkan Samuelsson, a Volvo Cars elnök-vezérigazgatója.

Az ‘M’ olyan saját fejlesztésű, tanulóképes technológiát dolgoz ki, amely ahelyett, hogy pusztán tájékoztatná őket arról, hogy hol ülhetnek bele egy autóba, rákérdez konkrét igényeikre és elképzeléseikre.

„A jelenleg elérhető szolgáltatások leginkább a taxi vagy a közösségi közlekedés alternatíváját kínálják.” – mondta Bodil Eriksson, a Volvo Car Mobility vezérigazgatója. „Mi ellenben arra koncentrálunk, hogy az emberek hogyan használják autójukat. Ez különböztet meg bennünket a többiektől. Erre az élményre igyekszünk valós alternatívát kínálni.”

Volvo Car Mobility launches mobility brand M

A nagy tapasztalattal bíró digitális szoftvermérnökökből és vezető tehetségekből álló csapaton felül az ‘M’ a Volvo Car Group autómegosztó partnerének, a Sunfleet vállalatnak a két évtizedes tapasztalataira és adataira is építhet. A Sunfleet Svédország első számú autómegosztó szolgáltatója, évi 50 000 tranzakcióval és 1700 autóból álló flottával. A céget 2019-ben teljes mértékben integrálják az ‘M’-be, és ezzel a szolgáltatás a Sunfleet összes jelenlegi tagja számára is elérhetővé válik.

A svédországi Stockholm – a város, ahol már most is kiterjedt teszteket végeznek – szolgál az ‘M’ fejlesztési bázisául. Idén ősszel pedig szélesebb körű béta-teszt veszi kezdetét. Az ‘M’ szolgáltatásra vonatkozó, további információk az év későbbi szakaszában várhatók.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/