/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ÚJ PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER

2023. október 30. 21:06   |   Autoblog
címkék:  

A PEUGEOT történelmet ír: egyszerre újítja meg az összes könnyű haszongépjárművét. A minden eddiginél hatékonyabb új E-PARTNER, E-EXPERT és E-BOXER bevezetése a PEUGEOT modellválaszték teljes villamosítására irányuló stratégia része.

A könnyű haszongépjárművek piacának egyik meghatározó szereplőjeként a PEUGEOT példa nélküli offenzívába kezdett azzal, hogy egyszerre újítja meg valamennyi termékcsaládját. A sort a tisztán elektromos modellek nyitják: az E-PARTNER, az E-EXPERT és az E-BOXER.

PEUGEOT_EXP_2310STYP_102

A PEUGEOT könnyűhaszongépjármű-kínálatának ezek az oszlopos tagjai egyben a márka villamosítási stratégiájának is kulcsfontosságú eszközei. Az általános termékpalettával rendelkező európai márkák közül a PEUGEOT kínálja majd a tisztán elektromos járművek legátfogóbb választékát. A PEUGEOT célul tűzte, hogy 2025-re valamennyi modellje rendelkezzen elektromos változattal, 2030-ra pedig teljes egészében elektromos márka szeretne lenni.

Egyre több alacsony kibocsátású zóna, 200 kilométernél kisebb napi távok, alacsony üzemeltetési költségek, kényelmes vezetés… a céges ügyfelek esetében egyre kézenfekvőbb a tisztán elektromos járművekre való átállás. A PEUGEOT új, 100%-ban elektromos meghajtású könnyű haszongépjárműveit változatlan teljesítmény mellett nagyobb hatékonyság jellemzi. Ráadásul a zökkenőmentes használat érdekében a PEUGEOT 8 évre, illetve 200 000 km-re szóló karbantartási és szolgáltatási szerződések komplett választékát kínálja.

PEUGEOT_PAR_2310STYP_102

Forrás: PEUGEOT-sajtóoldal

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/