/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Supervant tervez a Ford

2021. augusztus 25. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

2020 végén a Ford esport csapata, a Team Fordzilla bemutatta a P1-es versenyautó életnagyságú modelljét, amit a gamerek közreműködésével terveztek meg. Az idei év újdonsága, hogy ezt a modellt lenyűgöző versenyszimulátorrá építették át, amelynek volánja mögé beülve bárki végigszáguldhat egy virtuális versenypályán.

Az élénk színűre fényezett P1-esbe egy HP Z4 Workstationt építettek be, és a játékosok a szimulátor-programokból jól ismert kormánykerékkel és pedálokkal irányíthatják a gépet.

Amikor a P1-es egy új futamra várakozik, az elöl-hátul egyaránt megújított világítás finoman pulzál, mint amikor egy alvó ember lélegzik. Verseny közben viszont a fények életre kelnek, és a hátsó lámpák a játékos fékezéseivel összhangban villannak fel, hogy az autó körül állók is élvezzék az akciókat. A szimuláció azzal válik teljessé, hogy a beépített hangrendszer élethű hanghatásokkal lelkesíti a vezetőt, új szintre emelve a versenyszimulátor kínálta élményt.

A P1 projekt sikere láttán a Team Fordzilla most belekezd a program második ütemébe: a gamerekkel és a Ford formatervezőivel közösen nekilátnak egy új Supervan megalkotásának. A Fordnál régi hagyománya van már a Transit modellekből kialakított, versenyautós hangulatú Supervan változatok építésének; az első ilyen gép 50 évvel ezelőtt, 1971-ben született meg. Az új Supervan Vision Concept készítői azt fogják felvázolni, milyennek képzelik a jövő extrém teljesítményű Transitját, és megpróbálják új dimenziókba helyezni a Supervan-tradíciót. A fejlesztési folyamat során ezúttal is mindig kikérik majd a gamerek véleményét a dizájn egyes elemeiről.

A 2021-es Gamescom augusztus 25-én kezdődik, és augusztus 27-ig tart. A Team Fordzilla show-ja 25-én (szerdán) 22:00 órakor kezdődik, és élőben követhető a twitch.tv/teamfordzilla és a Twitter.com/teamfordzilla linkeken. A show nézői nemcsak a műsort élvezhetik, hanem egy Mustang Mach-E GT-t is nyerhetnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/