/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Toyotát kap a kaliforniai tűzvész hőse

2018. november 15. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

Négy napja történt, hogy a kaliforniai tűzvész által gyakorlatilag elpusztult Paradise városban élő egészségügyi ápoló, Allyn Pierce egy képet posztolt az Instagramra a megégett pickupjáról, egy Toyota Tundráról, hálás üzenetben mondva köszönetet az tűzben erősen megrongálódott, de így is számos életet megmentő autónak.

ToyotaTundra_kaliforniai_tuzvesz_1

A New York Times újságírója, Jack Nickas felfigyelt a posztra, és ütős Twitter-bejegyzést írt arról, hogy Pierce a lángokkal körülzárt úton ragadt, miközben megpróbálta elhagyni a várost, de aztán úgy döntött, hogy visszafordul, és segít azoknak, akik nem tudnak elmenekülni.

„Íme egy újabb hős Paradise-ból; egy újabb lenyűgöző történet a városból, amit porig perzselt Kalifornia eddigi legsúlyosabb tűzvésze. Hősünk neve Allyn Pierce. Ő az az ápoló, aki pickupjával átgázolt a lángtengeren.” – szól Nickas Twitter bejegyzése, amire a jelek szerint a Toyota amerikai kollégái is felfigyeltek. A posztot követően ugyanis a Toyota azonnal ingyen felajánlott Pierce-nek egy új pickupot. Persze ez a gesztus csupán apróság a pusztulás és a tragédia egészéhez képest, de két fontos dolgot mégis elárul a márkáról: odafigyel a jó dolgokra, és gyorsan cselekszik.

ToyotaTundra_kaliforniai_tuzvesz_2

Egy autógyár természetesen nem cserélheti ki mindig minden ember autóját, de Pierce története annyira inspiráló és motiváló, hogy a társadalmi felelősségvállalás számos területén világszerte aktív márka mindenképpen ki akarta fejezni nagyra becsülését. Ezek után érdemes elolvasni a kommenteket Pierce Instagram-bejegyzése alatt, és máris kiderül, hogyan érintette mindez az embereket…márkaimázs építésből jeles.

ToyotaTundra_kaliforniai_tuzvesz_3

A Toyota amerikai leányvállalata nem kommunikálta aktívan a jótékony megmozdulást, ám a sajtó megkeresésére az alábbi közleménnyel válaszolt: „Minden részvétünk a Kaliforniában pusztító tűzvész áldozataié. Rendkívüli hálával gondolunk a vészhelyzeti szolgálatok munkatársaira, akik fáradhatatlanul dolgoznak a tűz megfékezésén és az emberek biztonságba helyezésén. Különösen hálásak vagyunk egy bizonyos hősnek, Allyn Pierce-nek, aki a saját életét kockáztatva és saját Toyota Tundráját feláldozva helyezett biztonságba másokat. A Toyotát annyira meghatotta Mr. Pierce önzetlen cselekedete, hogy örömmel ajánlottunk fel neki egy vadonatúj Tundra pickupot!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/