/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új turbómotor az Opel Insigniában

2018. augusztus 02. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Insignia második generációjának 2017 februári rajtja óta máris több mint 155 ezer megrendelés futott be rá. Most pedig még vonzóbb lesz az Insignia-család: új, 200 lóerő teljesítményű 1,6 literes, közvetlen befecskendezésű benzines turbómotor gazdagítja a hajtómű-portfóliót, hatfokozatú sebességváltóval vagy hatfokozatú automatával kiegészítve.

Opel-Insignia-Grand-Sport-304540_1

A négyhengeres 5500/perc fordulatszámnál adja le 200 LE csúcsteljesítményét, a 280 newtonméteres nyomatékmaximum pedig 1650 és 4500 között áll rendelkezésre. Ez 235 km/órás sebesség elérését teszi lehetővé, a gyorsulási idő nulláról százra változattól függően 8,4 – 7,7 másodperc.

A teljesítmény-kifejtés és a hatékonyság a lehető legjobban illik a lágyan kapcsoló automatához. A vele felszerelt autók ráadásul profitálnak az alapfelszerelés részét képező adaptív FlexRide futóműből is, amely a másodperc töredéke alatt illeszti a csillapítást a pillanatnyi menetállapothoz, és Sport vagy Tour módba kapcsolható.

Opel-Insignia-Sports-Tourer-304054_1

A finompor-emisszió lehető leghatásosabb csökkentése érdekében a motorhoz közeli benzines részecskeszűrőt alkalmaztak. Ez a beépítési mód teszi lehetővé a szűrőbe jutott részecskék optimális oxidációját. Így az Insignia 1.6 Direct Injection Turbo már most teljesíti a valós közlekedés menethelyzeteit figyelembe vevő Euro 6d-TEMP emissziós szabvány szigorú határértékeit.

Az Opel Insignia éppúgy megfelel hatékony cégautónak, mint komfortos utazó-, illetve családi járműnek. Vásárlóinak előnyére válik számos élvonalbeli megoldás, mint az adaptív sebességszabályozó, a vakításmentes IntelliLux LED mátrixfényszóró, vagy az ergonomikus aktív ülés az „Egészséges Hát Munkacsoport” (AGR) tanusítványával.

2017 Opel Insignia Country Tourer

Az 1.6-os benzines turbómotorral együtt indulnak az Opel csúcsmodelljében az új generációs infotainment rendszerek is. A Multimedia Radio és a Multimedia Navi Pro nemcsak funkcionalitásában elsőrangú, hanem stílusos dizájnjával és ösztönös kezelhetőségével is. A Multimedia Navi Pro vetített kijelzéssel egészíthető ki.

Az Opel Insignia Grand Sport, az Insignia Sports Tourer és az Insignia Country Tourer máris megrendelhető az új 1.6 Direct Injection Turbo erőforrással. Az Insignia Grand Sport 1.6 Turbo indulóára 9 360 000 forint hatfokozatú sebességváltóval, Dynamic felszereltséggel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/