/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új képek és infók a Subaru sportkupéról

2011. november 17. 21:15   |   Autoblog
címkék:  

A Subaru új információkat tett közzé vadonatúj hátsókerekes modelljéről, a BRZ-ről. A Los Angeles-i Autószalonon (nov. 18-27.) még Subaru BRZ Concept STI-ként szereplő kompakt sportkocsi könnyű, súlypontja nagyon alacsony, ezért minden idők legagilisabb Subaruja.

A kompakt méretek (hossz 4230 mm), az alacsony építés (magasság 1280 mm), az 1,2 tonna körüli súly és a hátsókerék-hajtás a BRZ-t a legélvezetesebben vezethető Subaruvá avatja. A boxermotort olyan alacsonyra építették be, amennyire csak tudták. A 2 literes, 200 lóerős egység 12 centiméterrel mélyebben ül, mint bármelyik Subaruban és 24 centiméterrel közelebb van a kocsitest középpontjához. Ennek az lett az eredménye, hogy a BRZ az egyik legalacsonyabb tömegközéppontú autó a piacon.

A 2 literes szívóüzemű boxermotort a Subaru kifejezetten a BRZ, a Toyota FT-86, és a Scion FR-S modellekhez fejlesztette ki. A horizontális hengerelrendezésű aggregát a Toyota D-4S közvetlen üzemanyag-befecskendezési rendszerét kapta meg.

A Subaru BRZ az STI „WR Blue Pearl II" gyöngyházkékjében pompázik, és mi tagadás, mi is ebben a színben képzelnénk el a garázsunkban. A vad spoilerekkel, diffúzorral és négy kipufogóval kistafírozott BRZ nagyon jól néz ki, bár elképzelhető, hogy a szériagyártású modellen ezek alapjáraton nem lesznek rajta. A karbon tető és a 18 hüvelykes könnyűfém kerekek viszont jó eséllyel igen. Alig várjuk már a végleges verziót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/