/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új motorokat kap a Mitsubishi Outlander

2007. június 22. 13:01   |   Autoblog
címkék:  

A 62. Frankfurti Autószalon tiszteletére a Mitsubishi két új motorral frissíti az Outlander palettáját. A szabadidőautóhoz 2007 negyedik negyedévétől lesz elérhető egy 170 lóerős, 2,4 literes benzines erőforrás, illetve egy 2,2 literes, 156 lóerős dízel. Nagyon nem lepődnénk meg, ha ezek a motorok később más Mitsubishikben is feltűnnének, elsőként mindenesetre az Outlander örülhet nekik. Várható egy-két kisebb módosítás is az SUV-n, ám ezek közül (pl. felnik, műszerfal) egy sem nevezhető igazán fontosnak.

A 62. Frankfurti Autószalon tiszteletére a Mitsubishi két új motorral frissíti az Outlander palettáját. A szabadidőautóhoz 2007 negyedik negyedévétől lesz elérhető egy 170 lóerős, 2,4 literes benzines erőforrás, illetve egy 2,2 literes, 156 lóerős dízel. Nagyon nem lepődnénk meg, ha ezek a motorok később más Mitsubishikben is feltűnnének, elsőként mindenesetre az Outlander örülhet nekik. Várható egy-két kisebb módosítás is az SUV-n, ám ezek közül (pl. felnik, műszerfal) egy sem nevezhető igazán fontosnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/