/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Shelby Super Snake 725 lóerővel

2009. július 01. 17:24   |   Autoblog
címkék:  

Akinek nem elég az 540 lóerős Ford Mustang Shelby GT 500, benevezhet az ultrabrutál Super Snake-re, amelyet 630 vagy 725 lóerős motorral szállítanak. Az első számú amerikai izomautó rajongóinak (azért nemcsak nekik) ez már felér egy orgazmussal. A Super Snake csomagban a motorátépítés mellett benne van a felfüggesztés, a kormánymű és a fékrendszer megerősítése is. Csak korlátozott számú Super Snake Mustang készülhet, ahogy eddig, a 630 lovas csomag ára 29 495, a 725 lóerősé 33 495 dollár beszereléssel. A GT500 alapára körülbelül 45 ezer dollár, így 80 ezerből kijön egy több mint 700 lóerős szörny.

A Super Snake Mustangok megfelelő Ford Racing futóművet kapnak állítható gátlókkal, ültetőrugókkal, erősített stabilizátorokkal és első toronymerevítővel. Extraként Shelby / Eibach futómű is rendelhető. A 20 colos kerekek mögött kovácsolt, vágott és lyuggatott Shelby / Baer féktárcsák feszülnek 6-dugattyús nyergekkel. A 630 lóerős változatban egy Ford Racing kompresszor készlet dolgozik, amely 800 newtonméteres nyomatékot szolgáltat. Az 5,4 literes V8-as indulatait Borla kipufogó-rendszer közvetíti a külvilágnak. A 725 lóerőt vagy egy Ford Racing vagy egy Kenne Bell kompresszor készlet szervírozza. Sajnos a menetteljesítményekről nem érkeztek adatok, de a különleges harci díszbe öltöztetett Super Snake Mustangnak valószínűleg igen kevés természetes ellenfele akad.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/