Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Újabb kémfotók a Citroen kis terepeséről

2014. január 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Néhány szemfüles fényképésznek ismét sikerült tesztelés közben lekapnia a Citroen Cactust. A márka kompakt crossovere február 5-én mutatkozik be.

Már alig két hét van hátra a Citroen városi mini terepjárójának, a C modellsorozatot kiegészítő Cactus bemutatásáig, és úgy tűnik, a franciák nem bízzák a véletlenre a dolgot, hisz még az utolsó pillanatban is tesztelik az autót. Ezt sikerült pár szemfüles fényképésznek megörökítenie.

A hivatalosan február 5-én bemutatkozó Cactusról még nem sokat tudni, csupán hogy az apró sérülések ellen védelmet nyújtó és különböző színekben elérhető kombinációi miatt jó marketingfogásnak számító „airbumps” belekerül a szériamodellbe, ahogy az otthonosan elegáns hatást biztosító, méretes tetőablakkal és egybeérő első ülésekkel megspékelt belső tér is.

Ami a motorválasztékot illeti, a Citroen szeretné alacsonyan tartani a gyártás költségeit, ez által pedig az árakat is, így a PSA palettáról már ismerős benzines és dízel erőforrások kerülhetnek a crossoverbe. Szintén a költséghatékonyság érdekében vetette el a nemrég bemutatott EMP2 platform használatát a gyár, így egy régebbi alvázra építik majd a Cactust.

A modell iránt érdeklődőknek már nem kell sokat várniuk, hisz február 5-én hull le a lepel róla, amit a márciusi Genfi Autószalonon történő kiállítás követ, míg az első példányok az év első felében kerülhetnek tulajdonosaikhoz.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Torma Tibor György
2014-01-22 - 16:22

Régi Citroenesekként (AX;C3;) már nagyon vártuk ezt a megjelenést egy kis terepjáró képében.Gratulálunk Sikerült,tetszik,jól sikerült dizájnal rendelkezik.
Ha a leírása igaz,hogy megbízható,tartós konstrukció lesz,és lefaragják a költségeket ezáltal az árakat is,nagyon várjuk.A piacon csak a Dacia Duster terepjáró árához hasonló árú terepjáró él meg.Ilyen árfekvéssel a konkurrensek felébredése elött nagy előnyre és haszonra tudnak majd szert tenni. VÁRJUK,figyeljük a meglenését,és főleg árát. C 3 asok!


Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!