/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újabb körrekordot futott a Renault Megane R.S.

2019. november 28. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

A Renault Mégane fronthajtású csúcsváltozatai az utóbbi egy évtizedben rendre a leggyorsabbnak bizonyultak a világ különböző versenypályáin. Nürburgring Nordschleife és Spa-Francorchamps után a legfrissebb, 300 lovas Trophy-R modell a napokban Suzukában futott új körrekordot.

2019 - Nouvelle MÉGANE R.S. TROPHY-R : Nouveau record sur le circuit de Suzuka

A Renault Mégane R.S. Trophy-R a Mégane legerősebb változata, amely speciális alvázának köszönhetően versenypályán is elképesztően gyors tud lenni. Laurent Hurgon, aki a Mégane R.S. különböző kiviteleivel már számos körrekordot állított fel, november 26-án a japán, 5,8 kilométer hosszú, 18 kanyarral tarkított Suzuka versenypályán autózott referencia időt. 3 másodperccel javította meg a korábbi sorozatgyártású városi autók rekordját, ideje 2 perc 25,454 másodperc lett.

2019 - Nouvelle MÉGANE R.S. TROPHY-R : Nouveau record sur le circuit de Suzuka

Az R.S. Trophy-R az eddigi legkeményebb Mégane, amelyet nyíltan versenyautónak fejlesztettek. 1,8 literes turbómotorja ugyanúgy 300 lóerős, mint az ugyancsak szigorú R.S. Trophy modellé, ám akár 130 kilogrammal könnyebb nála, aerodinamikája fejlettebb és futóműve is radikálisabb.

2019 - Nouvelle MÉGANE R.S. TROPHY-R : Nouveau record sur le circuit de Suzuka

A Mégane R.S. Trophy-R-ből összesen 500 darabot készítenek, indulóára 55 ezer euró. S természetesen nem véletlen, hogy az újabb rekorddöntésre Japánban került sor, a Renault kihegyezett sportmodelljei ugyanis különösen kedveltek a szigetországban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/