/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újabb limitált kiadású Daciák érkeznek

2020. január 06. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A Dacia új különkiadásokat dob piacra három modelljéből, a Dusterből, a Logan MCV Stepwayből és a Sandero Stepwayből. Az új SE Twenty kivitelek egyedi külső kiegészítőket és belső kárpitokat, továbbá bővített felszereltséget vonultatnak fel. Már megrendelhetők, kiszállításaik márciusban indulnak.

Az SE Twenty verziók kívülről az ajtók alsó részén végigfutó egyedi dekorációról, a fekete külső tükörházakról, továbbá a könnyűfém felnik speciális kék kupakjáról ismerhetők fel. A Stepway modellek 16, a Duster 17 colos kerekeket kap.

Az utastérben a különleges kék, hálós ülésbetétek és az üléstámlákba kék cérnával varrott típusfeliratok a megkülönböztető jegyek. Modelltől függően a kék szín feltűnik a középkonzolon, az ajtókilincseken és a szellőzőrostélyokon is.

Az SE Twenty mindezek mellett a Comfort szintet bővítő felszereltséget is jelent. A Sandero Stepway és a Logan MCV Stepway többek között tolatókamerával gazdagodik, míg a Duster parkolószenzorokkal kiegészített többfunkciós kamerát és holttér-figyelőt kap. Az SE Twenty modellekben amúgy alapfelszereltség a légkondicionáló, a Media Nav Evolution multimediás rendszer Apple CarPlay-jel, Android Auto-val és Bluetooth-szal, a hátsó parkolószenzorok, valamint a tempomat és a sebességlimiter.

A Sandero Stepway angliai alapára 11 295, a Logan MCV Stepwayé 12 795 font, a Duster SE Twenty-ért pedig 15 645 fontot kérnek. A két Stepway modell esetében az SE Twenty csomag felára 400 font, míg a Duster esetében 650 fonttal kell többet fizetni.

A Sandero Stepway és a Logan MCV Stepway 90 lovas TCe benzinmotorral érhető el (a Logan 95 lóerős dCi dízellel is), a Duster pedig 130 lovas TCe turbómotorral vagy 115 lóerős Blue dCi turbódízel erőforrással kapható, két- vagy négykerék-hajtással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/