/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Újabb SUV-val rukkol elő a Škoda

2018. február 05. 14:40   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda egy harmadik SUV-modellel kívánja bővíteni a palettáját; a Kodiaq és a Karoq mellé a közeljövőben érkezik egy kisebb crossover. A modellt a Vision X tanulmány vetíti előre, amely 2018-as Genfi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

180201-VISION-X-Sketches-3

A kompakt méretű Škoda Vision X az aktív, nagyvárosi életstílus ideális partnere. Külsejét precíz vonalvezetés és letisztult felületek jellemzik. Antracit árnyalatú teteje sportos stílusjegy, amely markáns lökhárítókkal, erőteljes hatású oldalsó küszöbborításokkal, nagyméretű panoráma-üvegtetővel és 20 colos könnyűfém keréktárcsákkal közösen gondoskodik a dinamikus fellépésről.

1Vision X

Alapvetően újszerű formai nyelvezet szerinti a Škoda Vision X utastere is. Szabadon álló, színes kijelzővel kiegészített, széles és ergonomikusan kiformált műszerfal határozza meg a beltér vizuális összhatását. A képernyőről gyorsan és intuitív módon kezelhetők az infotainment- és connectivity-szolgáltatások, míg a megvilágított csiszolt kristályüveg-elemek a színes monitorral közösen hangulatos fényhatásokról gondoskodnak.

180201-VISION-X-Sketches-1

A Vision X a cseh gyártó korszerű crossover modellként alkotott vízióját testesíti meg. Nagysikerű SUV-családját egy harmadik taggal kiegészítve a Škoda új vásárlói célcsoportokat szeretne megszólítani, illetve megnyerni a márka számára.

2025-re a tisztán elektromos hajtásrendszerű gépkocsik mellett hálózatról tölthető hibrid járművek is szerepelnek a Škoda programjában, ezt követően pedig a tervek szerint a márka világszerte értékesített minden negyedik gépkocsija plug-in vagy tisztán elektromos hajtással rendelkezik majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Áttentő Redáz
2018-02-06 - 14:52

Minél jobb egy autó, annál kevesebbet lehet eladni belőle (és ezért drága).

FEKETE JÁNOS
2018-02-08 - 20:26

JÓL NÉZ KI!


*/