/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újabb töltőkkel bővült a MOL Plugee hálózata

2021. január 26. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A MOL újabb 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát, a vállalat így immár 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte, amelyből 7 gyors-, 58 nagyteljesítményű villám-, és 6 ultragyors töltő, vagyis döntő többségük mindössze fél óra alatt képes menetkészre feltölteni egy átlagos elektromos autó akkumulátorait.

Szatymaz M5 I right_1

A MOL a NEXT-E projekt részeként az elmúlt hetekben a legforgalmasabb autópályák mentén telepített elektromos töltőket, így az M1-M7 bevezető szakaszán a budaörsi töltőállomásán, az M1-es autópálya mentén, a mosonmagyaróvári jobb oldali pihenőhelyen, az M3-as autópályán a Rekettyés pihenőhely mindkét oldalán, az M5-ös autópálya két oldalán Kecskemétnél és Szatymaznál, az M7-es autópályán a balatonlellei pihenőhely mindkét oldalán, Fülénél szintén mindkét oldalon, valamint Budaörsön a Garibaldi utcában és a Balatonkeresztúron lévő MOL töltőállomáson. Balatonlellénél mindkét oldalon, Mosonmagyaróvárnál pedig a jobboldalon telepítettek ultragyors töltőket, míg a többi helyszínen multisztenderd nagyteljesítményű (AC+DC) villámtöltőket találhatnak az e-autósok.

balatonlelle M7 right

A MOL elektromos töltőhálózata 2012 óta folyamatosan bővül, a vállalat jelenleg 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte. Emellett a MOL konzorciumi partnereivel közösen 6 országon (Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Magyarország és Románia) átívelő, régiós hálózatot hoz létre az Európai Unió által támogatott NEXT-E projekt keretében. A hamarosan lezáruló projekttel együtt a MOL és leányvállalatainak töltőállomásain már 161 elektromos töltő üzemel a régióban. 2021 végére további 12 elektromos töltőt telepít a vállalat a régióban.

Szatymaz M5 II left_1

A MOL 2020 nyarán vezette be az elektromos töltők egyszerű és gyors használatára kifejlesztett MOL Plugee alkalmazást. Az applikáció kifejezetten népszerű az elektromos autó tulajdonosok körében, hiszen lehetővé tette azt a rég várt fizetési megoldást, amely figyelembe veszi az autók villamosenergia felvételi képességét, még inkább alkalmazkodva az elektromos autóval rendelkezők igényeihez. A MOL Plugee jelenleg már csaknem 5000 applikáción keresztül töltő felhasználóval rendelkezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/