/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újra gyárt alkatrészeket a régi Skyline modellekhez a Nissan

2018. december 02. 19:49   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japán gyártó eleget téve a temérdek rajongói megkeresésnek, folytatni kezdte az R32-es, R33-as és R34-es, legendás Skyline modellek bizonyos alkatrészeinek gyártását. A Nismo Heritage Parts programban összesezen 160 különböző elemet vehetünk a sportmodellekhez.

Aki rendelkezik manapság egy jó állapotú Nissan Skyline-nal, az elmondhatja, hogy a japán gyártó sportautótörténelmének egy fontos darabját tudhatja magáénak.

A karbantartás azonban már nehezebb dolog, hisz még az R34-es modell gyártása is már 13 éve befejeződött, teljesítményre kihegyezett autó lévén azonban megesik, hogy főbb elemek is beadják a kulcsot, netán baleset következtében válik szükségessé új karosszériaelem beszerzése.

A gyártó Nismo Heritage Parts programjának köszönhetően ezentúl nem kell utángyártott vagy használt alkatrészekre vadászni, hanem egyszerűen vehetünk eredeti, új elemeket. A programot még tavaly indította a Nissan, amikor 80 alkatrészt tett egyszerre elérhetővé az R32 Skyline GT-R-hez, és a nagy érdeklődésre tekintettel most bővült a lista az újabb Skyline példányok fontosabb alkotóelemeinek elérhetőségével.

Az összesen 160 különböző rendelhető tétel a külsőhöz, belsőhöz egyaránt szól, de elektromos és mechanikus alkatrészek is az ellátmány részét képezik. Ennek köszönhetően az igényes tulajdonosok olyannak őrizhetik meg kedvencüket, mintha a gyárból gördült volna ki, ami jót tesz az értéktartásnak. Egy hibátlan R34 GT-R Nismo Z-Tune például manapság megér akár 500 ezer dollárt, vagyis 140 millió forintot is.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/