/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Utastéri Bundesliga-élményt tesztel a BMW

2023. január 19. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A német labdarúgó-bajnokság első osztályának egyes közvetítései már a következő meccsnaptól kezdve elérhetők lesznek az új luxuslimuzin BMW Ívelt Kijelzőjén.

A BMW Group és a „DFL Deutsche Fußball Liga” tegnap bejelentette, hogy a BMW a világ első autógyártó vállalataként kezdi meg az utastéri Bundesliga-élmény tesztelését, egy nemzetközi kísérlet részeként. A német labdarúgó-bajnokság első osztályának egyes közvetítései egy alkalmazáson keresztül lesznek elérhetők az új BMW 7-es sorozat BMW Ívelt Kijelzőjén.

A luxuslimuzin operációs rendszerébe online telepítik fel a Bundesliga autós alkalmazását, amely eleinte kizárólag Németországban válik elérhetővé. A kísérleti tartalmak ezt követően nem sokkal az európai, az amerikai és az ázsiai régiókban is elérhetők lesznek. A lehetőség a jövőben érkező újdonságokra is kiterjeszthető. A nemzetközi kísérlet a tervek szerint 2024. március 31-ig tart.

A maximális utasbiztonság fenntartása érdekében a videós Bundesliga-tartalmak kizárólag álló helyzetben lesznek elérhetők az új BMW 7-es sorozat utasterében. A tesztidőszak középpontjában az olyan, igény szerint kiválasztható tartalmak állnak, mint például a legfőbb formátumok, a meccsadatok és az egyes élő tartalmak, amelyeket kifejezetten a luxusautó utastéri adottságaihoz hangolnak. Menet közben a kiválasztott tartalmak akusztikus közvetítései lesznek elérhetők. A tesztelés során a mérnökök folyamatosan továbbfejlesztik majd a Bundesliga autós alkalmazását.

Az alkalmazás videóstream funkciójának használatához a bajor prémiummárka ügyfeleinek előbb aktiválniuk kell az autójukba épített személyes eSIM kártyát. Az autó beépített antennáján keresztül a közvetítések ezt követően 5G sebességgel streamelhetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/