/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vagány Renault kisautók Indiának

2016. február 04. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A Renault két energikus miniautót mutat be az Új-Delhi Autókiállításon. A francia gyártó indiai Kwid sikermodelljére épülő Climber és Racer tanulmányok a típusban rejlő lehetőségeket mutatják.

A Renault Kwid-et mindössze 4 hónapja dobták piacra Indiában, de a kisautó máris 90 ezer megrendelést szedett össze. Az Új-Delhi Autókiállításra készült Kwid Climber és Racer tanulmány a típusból „nőtt ki”, annak izgalmas újragondolásai. A Kwid Climber kalandra termett offroader, míg a Kwid Racer a versenypályákon érzi otthon magát.

A Kwid Climber széles nyomtávjával, emelt futóművével, rövid túlnyúlásaival és mélyen mintázott abroncsaival a kiépített utaktól távol is megállja a helyét. Felszerelték a szabadidőautók minden jellegzetességével, mint a vaskos lökhárítók és az oldalsó műanyag védőelemek. Narancsszíne feltűnővé is teszi, a kontrasztot „electric” kék díszítésekkel teremtették meg.

A Kwid Racer teljesen más kategóriát képvisel; 18 colos kerekeire szerelt alacsony profilú gumijaival, ültetett futóművével, felszerelt aerodinamikai elemeivel, kagylóüléseivel és bukócsövezésével a versenypályák kis ördöge. Széles légbeömlői nagy teljesítményt sugallnak, légterelői és diffúzora nagy sebességnél az útra tapasztják. C-alakú LED-es nappali fényei a legfrissebb Renault dizájnt képviselik. A Kwid Racer dögös metálkék színét ez esetben élénk piros csíkozás és karbon sárvédők ellentételezik.

Az utastérben mindent Alcantara borít, a hátsó üléssor helyét bukóketrec foglalja el, előre pedig kagylóüléseket szereltek be négypontos biztonsági övekkel. A sofőrt digitális műszeregység tájékoztatja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/