/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vajon mit frissít a BMW az M4-en?

2016. szeptember 28. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két BMW M4-est kaptak lencsevégre valahol Németországban, amelyek elején és hátulján rejtő matricázás lelhető fel. De vajon mit próbált elbújtatni elölünk a bajor gyártó? Talán az M4 CSL-t láthatjuk álcázva?

Érdekes fotósorozat került fel a netre a minap, amelyen a BMW M4-es modelljének két változata, egy fehér és egy piros példány látható.

Mindkét autó enyhe álcázást kapott, ami vagy egy ráncfelvarrás érkezését, a valószínűbb forgatókönyv szerint azonban a CSL kiadást jelentheti.

Egész pontosan a piros modell tűnik egy facelift előkészítésének, míg a fehér példányon fellelhető néhány GTS kiegészítő miatt úgy tűnik, talán a CSL változatot vehetjük szemügyre. A hatalmas, elől 19, hátul 20 collos felnik brutális méretű karbon-kerámia féktárcsákat rejtenek, kissé módosult az első lökhárító alja és a motorháztető vége, míg hátul egy diffúzor, a diszkrét hátsó szárny, valamint a lámpaburák érdekes mintázata lehet feltűnő.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy csak új rendelhető alkatrészeket vagy a következő sportkiadást tesztelik-e a bajorok, így csak a képek tanulmányozása maradt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/