/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vége a találgatásoknak, megvan Verstappen jövő évi csapattársa

2024. június 04. 18:09   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull hivatalosan is véget vetett a találgatásoknak.

A Red Bull hivatalosan is véget vetett a találgatásoknak, és bejelentette Sergio Perez szerződéshosszabbítását a csapattal.

Mivel olyan erős jelöltek, mint Carlos Sainz és Yuki Tsunoda keringtek a szóbeszédekben, Perez hosszú távú jövője a Milton Keynes-i székhelyű alakulatnál kétségessé vált, a szerződése pedig az idei év végén lejárt volna.

A Red Bull azonban továbbra is megtartja Max Verstappen csapattársaként a mexikóit, aki aláírt egy új, kétéves hosszabbítást, amely a 2026-os szezon végéig szól.

Perez egy többéves szerződésért harcolt, és elérte a célját, miután a Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko korábban utalt arra, hogy csak egyéves szerződés van az asztalon.

Marko és Christian Horner csapatfőnök is nagyon szeretné, ha Perez növelné a teljesítményét, mivel a Red Bull a McLaren és a Ferrari által jelentett új kihívással néz szembe a konstruktőrök bajnokságában, ez pedig nyomást helyez Perezre, hogy teljesítsen.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/