/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Végre hivatalos képen a Pagani legdurvább autója

2016. január 03. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Most először mutatta meg egy hivatalos ízelítő képen az olasz manufaktúra a hónapok óta különböző versenypályákon megfordult eddigi legkomolyabb autóját, a Huayra S-t. Bár technikai részleteket nem közöltek, a fotó sokat sejtet a várható teljesítményről is.

Megannyi kémfotó után első ízben tett közzé maga a Pagani egy fényképet a Huayra S-ről.

A gyártó eddigi legvadabbnak ígérkező négykerekűjét ugyan továbbra is a sokat rejtő fekete-fehér terepruhában láthatjuk, a hatalmas hátsó szárny és a méretesebb diffúzor árulkodó jelei annak, mennyivel nagyobb leszorító erő kell majd a komolyabb teljesítmény aszfalton tartásához.

A két új elemen túl a kerekeket is lecserélték, 14 küllős könnyűfém görgők kerültek a modellre. A további újítások között találhatjuk a továbbiakban a módosított küszöböket, illetve a mélyebbre húzott első toldatot is. Arról egyelőre nem tudni, hogy az AMG kezeléséből kikerülő 6.0 literes V12-es duplaturbós aggregát mire lesz képes, de valahol 800 lóerő környékén állhat majd meg a doppingolásban.

A tavalyi Genfi Autószalonon a cég alapítója Horacio Pagani azt mondta, a modell igencsak exkluzív lesz, ugyanis csupán 20 darab készítését tervezik, ráadásul csak jelenlegi Huayra tulajdonosok között lesz megvásárolható a modell – így a gyűjtőknek mindenképp jó befektetésnek ígérkezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/