/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Subaru rekord a Nürburgringen

2010. június 10. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

A Subaru már 1992 óta tesztel a Nürburgringen, elsősorban WRX és WRX STI modelljei képességeit méri és fejleszti itt. Az idei kihívás az volt, hogy minden idők legjobb köridejét érjék el a 20,8 kilométer hosszú Nordschleifén, ami sikerült is. Egy négyajtós, 2011-es modellévű WRX STI-vel a négyszeres rali világbajnok Tommi Mäkinen 7 perc 55 másodperces időt futott.

Az új Impreza WRX STI-nél a Subaru mérnökei nem a lóerők maximalizálására és a végsebesség növelésére törekedtek, hanem igyekeztek egy még intenzívebben vezethető, agilisabb és gyorsabb autót alkotni. Éppen ezért az új, négyajtós STI-nél a felfüggesztésen dolgoztak a legtöbbet. Az erőfeszítések meghozták a várt eredményt; Tommi Mäkinen azt nyilatkozta róla, hogy pontosan irányítható, könnyen uralható és kiszámítható maradt még a legtrükkösebb kanyarokban is. A 7 perc 55 másodperces idő a legjobb, amit a Nürburgringen Subaruval mértek, és 4 másodperccel jobb, mint az előző, 2004-ben beállított rekord.

A négyajtós Subaru Impreza WRX STI világszerte idén nyáron kerül piacra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/