/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Világtérképen nézhetjük meg, melyik országban mi a legnépszerűbb autómárka

Bár a Volkswagen a Toyotát megelőzve bizonyult 2016-ban a legtöbbet értékesített autóval világelsőnek, az országokra lebontott térképen jól látszik, hogy a japán márka 49 országban adta el a legtöbb járművet. És vajon ki az első Magyarországon?

Összesítésben a Volkswagen lett 2016 top márkája, ám mégsem ezt veszik a világ legtöbb országában első helyen, hanem továbbra is a Toyotát, amely a Regtransfers adatai alapján 49 országban lett a legnagyobb darabszámban értékesített márka.

Az alábbi, információs világtérképen látszik, hogy az egyes országokban mely gyártó termékeit vették a legtöbben, ezek alapján a VW csupán 14 nemzeti elsőséget szerzett. A Toyota kifejezetten erős Latin Amerikában, valamint Ázsia és Afrika nagyobb részén illetve Ausztráliában. A Volkswagent Európában szeretik a legjobban.

Hazánk több év után Suzuki párti lett ismét, amely nagy részben az új Vitara, a megújult S-Cross, a Baleno és persze az Ignis jelenlétének köszönhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/